Waarmee kunnen wij u helpen?

  Thema

  Transactions in Tech

  Technologie gedreven transacties zijn geen "normale" transacties. Zeker wanneer zulke transacties plaatsvinden binnen gereguleerde markten zoals Financial Institutions, Healthcare & Life Sciences en Telecom & Media. Ongeacht de sector, hebben transacties in deze markten bepaalde "juridische" gemene delers: focus op intellectual property, information technology, privacy & cyber security, regulatory en people.

  De juiste specialist voor een passende oplossing

  Bij het aangaan van een strategische partnership komt veel kijken. Denk aan het opstellen en aanpassen van het beloningsbeleid en de werknemersrechten, maar ook op welke manier ideeën en merken beschermd worden. En wat als op basis van het mededingingsrecht een samenwerking wellicht geen doorgang kan vinden?

  Van Doorne heeft een volledig geïntegreerd multidisciplinair Transactions in Tech-team samengesteld, dat kennis van de markt en van de spelers bundelt tot effectieve transactiekracht. Hierin ligt de toegevoegde waarde en de verbindende kracht van Van Doorne. Niet alleen 'getting the deal done', maar het zijn van een betrouwbare sparringpartner om daadwerkelijk uitzicht te krijgen op een competitief voordeel.

  Het Transactions in Tech traject

  Het Transactions in Tech-team beschikt op alle relevante terreinen de juiste specialist met brede praktijkervaring om samen met u een passende oplossing te vinden. Onze advocaten, notarissen en fiscalisten richten zich onder andere op de volgende thema's die samen het gehele Transactions in Tech-traject omvatten.

  Meer weten over Transaction in Tech?

  Wilt u weten wat ons team voor uw situatie kan betekenen? Laat hier uw gegevens achter dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug voor een vrijblijvende kennismaking en meer informatie. 

  Aanvraag voor meer informatie